Gratitude

A few weeks ago we received an email from a client from last year. We had done some design work for her, a space planning challenge of a media and music room that needed plenty of storage.

We had presented her with 3 options and suggested our favorite- a wall to wall built-in that would accommodate almost all her requirements. She was happy with the designs and agreed with us about the built-in. That was

Imagine our delight when almost 5 months later she sent us the kindsest note and snaps of the completed room.

Our room is mostly finished, and we are slowly trying to get moved back in.
With a few modifications, it is very much like the original design…
Many thanks, we love it.
Screen Shot 2015-05-04 at 5.16.22 PM Screen Shot 2015-05-04 at 5.24.54 PM
Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s